top of page

INFORMATIE

Jut&Jul Filmkamp wordt inmiddels al 8 jaar succesvol georganiseerd door het kindercastingbureau Jut&Jul Casting. 

Een creatief en hecht team heeft dit jaar weer veel zin om mooie onvergetelijke weken voor te bereiden en uit te voeren.

In de kampweek logeer je 4 nachten in een kamphuis in de mooie groene omgeving van Wenum-Wiesel (vlakbij Apeldoorn).

We zullen met z’n allen eten, slapen, keten, lachen, dansen, zingen en een mooie film maken. Elke middag en avond zijn er verschillende activiteiten, van een bosspel, een ontspannen filmavond tot een discoavond.

Maar we zullen ons vooral in deze week concentreren op een script waar we met zijn allen mee aan de slag gaan met de verschillende begeleiders en regisseurs. Er zullen gastacteurs komen die samen met jou in de film zullen spelen en de tijd nemen je tips en tricks mee te geven op de set! De gastacteurs zijn mensen uit de film en televisiewereld, zij weten als geen ander hoe het is om op een set te staan.

Wij willen de kinderen een onvergetelijke, inspirerende en gezellige week geven waar ze zich thuis voelen.

Het kamp is georganiseerd door kindercastingbureau Jut&Jul Casting. Madelief Blanken, eigenaar Jut&Jul Casting, is het kamphoofd en zal het aanspreekpunt zijn voor iedereen. Zij neemt professionele begeleiders mee die uit de theater en film sector komen.

 

De begeleiders hebben veelal ook een pedagogische achtergrond, dit omdat wij een beschermde omgeving willen creëren voor de kinderen, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en een waanzinnige week heeft! Naast de begeleiders gaat er ook een professionele filmcrew mee die de film zal draaien en monteren tijdens de week, maar ook voor een leuke making of zal zorgen.

 

Het eten op het kamp wordt verzorgd door koks van het kamphuis zelf. Hierbij wordt er rekening gehouden met vegetariërs en eventuele allergieën.

bottom of page